Agenda - Events

02-11-'24 en 16-11-'24

Workshop Verhalende Fotografie

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Doe jezelf of iemand anders een leuk cadeau want bij de inschrijving voor onze workshop bij Pennings Foundation krijg je onze videocursus 'Inspiratiebronnen' t.w.v. €34,95 er gratis bij!

Wat kun je verwachten?

In het eerste deel (op 2 november) leggen we het volledige fundament van de beeldtaal bloot. Hoe werkt het en hoe kun jij dit inzetten binnen je eigen fotografie?

In het tweede deel (op 16 november) neem je je eigen fotowerk mee en gaan we ermee aan de slag met wat we in het eerste deel hebben geleerd. Hierdoor ervaar je dat je volledig anders in je fotografie gaat staan en dat het een ‘game-changer’ voor je wordt. 

Wacht dus niet te lang, want vol is vol!


null

Foto: Ferdi Notten

Je denkt misschien dat via online lessen geen groep gevormd kan worden, maar dat is wel zo. De lessen zijn heel leerzaam. Ik ga door met mijn kijk op de wereld en de maatschappij, niet door iedereen begrepen, maar het is ook mijn kijk.Profielfoto van Susan Waltman
Susan Waltman

Waarom spreken bepaalde foto’s van o.a. Manfred Willmann, Adam Panczuk en Keith Carter mij zo aan? 

Hier heb ik de connectie gevonden om fotografie zo te beleven, zoals ik dat altijd gewild heb.Profielfoto van Ruud van de Steeg

Ruud van de Steeg


Er zit zoveel meer in fotografie dan ik in eerste instantie dacht, en het inspireert enorm om daar met gelijkgestemden over te filosoferen.

Profielfoto van Gerard Staals
Gerard Staals